Idag har jag faktiskt varit i Stockholm och vänt. Jag blev medtagen som plusetta av Bella och fick tillbringa en sjukt trevlig kväll med fina bloggare och så naturligtvis the big happening – Essie, grundaren av nagellacksmärket Essie.

Ni skulle bara veta hur starstrucked jag blev när jag puttades fram till henne och hon frågade mig vad min blogg hette. Naturligtvis klantade jag till det och lyckades få min stackars lilla blogg mindre bra promotad än vad den kunnat bli :p Jag får ta och fixa ett bloggnamn som fungerar både på engelska och på svenska, annars kan det lätt bli missförstånd.

Jag kommer blogga mer om minglet (antagligen i morgon) för just nu ska jag bara gå och lägga mig, men jag hoppas att ni haft en trevlig kväll ni med!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.