När Helena aka Lipglossbitch la upp It’s not rocket science på sin bloppis slängde jag iväg ett mail till henne direkt. Som ni kanske märkt försöker jag få tag på hela Cosmic Fx kollektionen och det här var ett steg på vägen. Vad jag inte såg innan jag tog bilderna var hur slarvigt det ser ut längst upp – där får man verkligen en inblick i hur viktigt det är att lägga jämna lager lika långt in varje gång!

Men i alla fall. It’s not Rocket Science är lite svårbeskrivligt just för att det skiftar i så många nyanser. Ibland ser det ut att vara grönt med en gnutta gult i, ibland är det bara olivgrönt och ibland ser man ett urfint blått skimmer inblandat bland allt det andra. Ytterst fint lack. Fattar inte varför jag inte köpt det så fort de kom ut :P

På nästsista och sista bilden kan man verkligen se det blå skimret! Urtjusigt :) Jag har tre lager INRS på naglarna toppat med ett lager Seche Vite. Trevlig torktid, flöt ut bra på nageln. Finns inte så mycket att klaga på faktiskt mer än att jag ska vara mer noga med appliceringen nästa gång så det inte behöver se ut som det gör nu :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.