Igår blev jag medbjuden till Essies bloggmingel i Stockholm av Bella. Vi mötte upp Sanna på centralen och mötte senare upp Zaida för att tillsammans leta reda på lokalerna Essies mingel skulle hållas i. Väl där mötte vi även Helena, Tina, Carina, Elin och en hel massa andra fina tjejer.

Det bjöds på Smoothies, macaroons och snittar av olika slag. Jag fick höra av Helena att fisken inte var speciellt god så jag höll mig undan den :P Kan ni förstå att man ville pilla på alla nagellack som stod utställda överallt i hela lokalen?

jöds på levande musik och lokalen var så himla fint inredd överallt! Jag som inte är van med sånt här tyckte att det var jättekul. Kanske var det fånigt av mig, men jag tyckte att det var skitroligt i alla fall :)

Maria, Loréals presstaleskvinna, tyckte att jag skulle få en manikyr gjord hos en av nageltjejerna som satt utpositionerade. Natuturligtvis var jag alldeles för långsam så vi spanade in när Sanna och Zaida fick manikyr istället. Här nedan ser ni även Essies vinterkollektion uppstaplad plus en hel mängd andra lack.

Men. Till det som gjorde kvällen väldigt speciell var ju ändå Att Essie Weingarten, grundaren av Essie Cosmetics, var på plats. Jag tror att flertalet av oss var lite starstruck i alla fall och Bella fick till och med mig att gå fram och bli fotograferad med henne. Förstår ni hur pinsamt det blev när jag skulle försöka förklara Vintertroll på engelska? Ren katastrof då jag i stort sett tappade hela engelska språket (läsa kan jag men prata, uhuhu).

Essie i mitten. Jag ska fråga Bella om hon har några bilder på sin kamera för de som är på min var lite suddiga för att lägga upp. Jag är jätteglad för att jag fick följa med och jag är ännu gladare för att ha fått ett ”keep up the good work” från Essies grundare.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.