Idag fick vi nycklarna till vår nya lägenhet och sambo har skickat över de två första lådorna så nu är det officiellt. Nästa helg kommer mamma, pappa, lillskiten och pappas vänner upp och hjälper oss med de tunga grejerna. Med andra ord kommer jag packa/plugga och skriva tenta i veckan som kommer, vilket i sig leder till ytterligare en sak.

Allt mitt smink ska packas ner, försiktigt, så försiktigt. Först trodde jag att jag skulle kunna frakta mina lådor precis som de är, men jag vågar inte ta den risken trots att det inte är långt alls jag ska flytta.

Så det kan bli lite uppehåll här
, trots att jag egentligen inte vill. Jag ska försöka ha en del kvar upplockat för att jag inte ska dö i tristress, men det mesta kommer dessvärre packas ner i lådor och jag vet inte riktigt när jag kommer ha tid att plocka upp allting igen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.