I torsdags när jag var iväg till Stockholm ville jag inte sminka mig med någonting som riktigt syntes. Kanske hade det med att göra att jag visste att jag skulle ha sminket på mig mellan niotiden på morgonen till ungefär elva på kvällen, så jag ville ha något skirt, som syntes litegrann, men som inte skulle göra så stor uppståndelse om det råkade bli fult efter halva dagen. Men det höll sig faktiskt fräscht och trevligt hela dagen, utan problem.

Enda nackdelen med Shimmer Cube;s från Body shop är att de inte ger speciellt mycket färg alls. Jag har faktiskt använt alla färger i Pretty in Pink och den grå skuggan syns inte speciellt mycket alls på bilderna. Jag tänkte visa paletten så fort jag packat upp den ur flyttkartongerna, men för tillfället får ni vänta ett tag!

Jag har använt;

Too Faced Shadow insurance
The body shop shimmercubes Pretty in pink
MAC fludline blacktrack
Isadora big bold mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.