Idag har jag lekt schysst storasyster och gått ner på stan trots mina stackars stukade tår (alltså ja, det är mig vi pratar om va) och köpt hårfärg till min lillasyster. Vi hade en otroligt bra konversation via sms igår där jag frågade fyra frågor i ett sms och jag fick svar på en halv, skickade frågorna en gång till och fick ”Jag ska upp fem god natt!” som svar. Men det ordnade sig rätt bra det där ändå syrran, eller hur? :)

Jag har faktiskt funderat på att köpa stargazerfärg själv
, men varit för lat för jag vet hur mitt stackars hår skulle se ut efter blekningen. Fast nu snackar jag inte att färga hela håret utan bara småå småå slingor. Men snart ska jag ju börja söka jobb på viktiga ställen (haha) så jag ska nog vänta med färgspektrat innan jag har fått dem.

99 spänn förpackningen (går att köpa på shock.se för 69 kronor styck men där tillkommer frakt på 59 :- plus att du måste handla för över 200 spänn) betalade jag. Går säkert att hitta billigt på Ebay med men om man ska ha färgen snabbt snabbt snabbt och sambo kan ta med sig den ikväll för att han ska hämta en pirra (WTF?) för att minska att min rygg går av vid flytten, så kan man göra såhär.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.