Essies vinterkollektion är inspirerad av de juveler och ädelstenar vi bär upp med prakt i jultider. Vid jultider vill vi ju oftast visa upp det bästa vi har och varför inte visa upp ett par läckert lackade naglar på det hela? Fina naglar kan lyfta en outfit på ett kick och jag tycker att det är extra roligt att välja färg när det är någonting roligt på gång.

Kollektionen består av 6 krämlack i olika färger. Krämlack är inte det jag först och främst väljer mellan på vinterhalvåret då jag hellre ser hur det glittrar och skimrar i vårt annars så gråa väder, men dessa lack är faktiskt riktigt fina.


Bangle Jangle, Coctail bling & Bobbing for baubles

Brooch the Subject, School of hard Rocks & Size matters

De lack som lockar mest i dagsläget är rubinröda Size Matters, lavendelfärgade Bangle Jangle och djupblå Bobbing for Baubles. Jag har tänkt att swatcha dem här framöver när jag bara får upp dem ur flyttlådorna. Är det något lack ni på rak arm tycker är tjusigast?

 

Lacken kommer att dyka upp i handeln i November och kommer kosta ca 130 kronor styck.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.