De flesta ögonskuggorna behöver ett bra underlag för att visa sitt rätta jag. Det handlar oftast om att hitta rätt primer för rätt slags ögonskuggor och därför kan jag inte riktigt säga att jag bara har en favorit. Den första ”primern” jag använde var Make up stores Hightecklighter i nyansen Platina. Den klarade nästan allting förutom några av mina lösa ögonskuggor/mina skuggor från MAC och urban Decay.

När Pashion hade sin rea lyckades jag få tag på ett exemplar av Too Faced shadow Insurance som jag gillade med en gång. Den gled på lätt på ögonlocket, fick skuggorna att sitta hela dagen och var lätt att använda. När jag köpte min Nakedpalett från Urban decay fick jag ett exemplar av den berömda Urban decay primer potion i en liten tub och det passade sig ju rätt bra när jag redan hade en tub Shadow Insurance öppen. Jag vet faktiskt inte vilken av dem jag tycker om mest. De fungerar bra båda två, men jag har väl råkat ut med mer missöden med min UDPP än min Shadow Insurance. Jag tycker att de passar bra till olika tillfällen helt enkelt.

Make up store High teck lighter, Too faced shadow Insurance & Urban Decay primer potion

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.