Hej allesammans! Jag har äntligen fått tillbaka efter timmar av krångel i telefonväxeln och åh, nu kan jag andas igen! Jag har gått och tyckt att det varit ruskigt jobbigt att inte kunna uppdatera bloggen men samtidigt har jag haft fullt upp precis hela tiden, så det har nästan bara varit en lättnad att inte kunna göra någonting här.

Nu är vi i alla fall installerade i vår nya lägenhet – allt är inte riktigt fixat och kartonger står här och där, men vi börjar komma ordning vilket är otroligt skönt. Samtidigt som vi har pysslat med flyttandet har jag ju fått en tenta utdelad, så när det här inlägget är färdigskrivet måste jag fortsätta på tidernas mest flummiga och svårskrivna tenta. Jag hoppas att ni har haft en fin vecka, det har jag haft, om än aningen stressig :)

När jag började min nya kurs igår (samhällets och välfärdens institutioner) valde jag att komma upp ur min flyttkoma och drog fram Sleekpaletten In sunset. Skuggorna var otroligt krämiga, pigmenterade och lätta att använda och swatches kommer komma upp så fort jag har tid.

Jag har använt:

Too Faced Shadow Insurance
Sleek In sunset eyeshadow Palette
MAC fluidline blacktrack
Isadora big bold mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.