Jag vet inte hur det är med er, men jag har i alla fall gått och suktat efter Wet’n wilds nya ögonskuggepaletter ett bra tag. Jag har inte direkta uppgifter om när paletterna släpptes, men det har figurerat en del information runt om i bloggosfären och efter att ha tittat swatches lite överallt kunde jag ju inte låta bli att nappa tag på två av tre paletter när jag var och handlade på City gross för ett par veckor sedan.


Blue Had Me At Hello

Comfort zone

 

Den tredje paletten i skaran, Petal Pusher, föll mig inte riktigt i smaken (jag är inte så jättefan av lila skuggor överlag) men då jag vill ha allt i grönt och blått passade Comfort Zone och Blue had me at hello väldigt bra. Paletterna finns bland annat på nelly (inte comfort zone är jag rädd) men de finns även att köpa på välsorterade livsmedelsbutiker, exempelvis City gross i Norrköping.

De kostar 89 kronor styck och om de är så bra som jag tror att de är, är de värda varenda krona!


Bilderna kommer från fina Makeuponista.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.