Jag fullkomligen översköljs av julkänslor när jag kilar förbi Lush såhär i November och december. När jag flyttade till Norrköping för tre år sen öppnade sig plötsligt många julklappshoppingmöjligheter och jag kan nog säga att jag aldrig varit så nöjd med mina julklappsinköp som nu.

Mamma och jag var stammisar i butiken förra året och jag antar att det kommer bli så i år med. Jag har försökt få upp mamma i november/december för att vi ska slå våra kloka huvuden ihop, och det slutar alltid med att vi står inne på Lush och gräver ner våra näsor i några av deras julprodukter.

Snow Fairy Duschcreme är en av mina absoluta julfavoriter. Jag fick TVÅ fullsizeflaskor förra året, plus en liten en, så jag måste faktiskt erkänna att jag inte gjort slut på mitt lager än. Kanske bör jag införskaffa mig en flaska ändå, så att jag inte står utan mitt i sommaren!

Snow Fairy Duschgel kommer i tre utformanden;  500 g (179 kr), 250 g (109 kr) & 100 g (69 kr).

Bilderna kommer från lush hemsida.

I år har Lush även lanserat Magic wand – en solid version av Snow Fairy Duschcreme. Man doppar helt enkelt ner den i badvattnet, rör om ett par gånger och vips – ett snow Fairydoftande hav av badvatten! Jag måste erkänna att jag faktiskt har en själv och att jag tänkt visa upp den här så fort jag bara kan. Den luktar helt gudomligt.

Magic Wand kostar 79 kronor, och trots sitt suspekta namn tycker jag nog att ni med badkar och näsa för sötsliskiga duschcremer borde spana in den här!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.