Jag älskar julen och jag älskar glitter. Dessutom har jag en stor kärlek för China glazes nagellack och kanske är det inte speciellt konstigt att jag föll som en fura för kollektionen Let it snow? Kollektionen består av 12 nagellack i allt från kräm, glitter till skimmer. Krämlacken lockar inte speciellt mycket (jag är inte så mycket för röda nagellack helt enkelt) , men glitterlacken och skimmerlacken! Åh, jag tror att jag kommit till lackhimlen.

Twinkle Lights,Champagne Bubbles, Holly Day, Glittering Garland

Velvet bow, Winter Berry, Ring In The Red, Poinsettia

Blue years eve, Tinsel Town, Icicle, Snow Globe

Åh, jag kan ju absolut inte välja vilken jag tycker är finast! Kanske glittering Garland, eller Tinsel town, eller snow Globe. Aja, jag gillar dem allesammans! :p Vilket av lacken tycker ni är finast?

Bilderna kommer från Temptalia.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.