Det är overload i min hjärna. Flytten är inte riktigt avklarad, kursen på magisterprogrammet är igång och min kropp står i fyra hörn. Hur hinner människor med allting de hinner med? Jag blir panikladdad när jag vet att kameran är full av produkter som ska visas upp här på bloggen och samtidigt har jag bara inte tid att fixa med dem, skriva inläggen och få upp det här.

Jag fick hem sex böcker idag. Jag har 29 obligatoriska litteraturreferenser som ska läsas och göras uppgifter på i magisterkursen. Jag har sex böcker som ska läsas och göras gruppuppgifter på i socialantropologin. Jag ska hinna blogga, rida, träna och andas. Det sistnämnda känner jag att jag inte gjort på typ en vecka. Och ändå finns det folk som har det så betydligt mycket jävligare än mig att jag skäms när jag gnäller.

klockan närmar sig två, halv tre på nätterna innan jag släpper ifrån mig skolböckerna.

Det är lite tungt nu.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.