Jag gillar eyeliners och jag gillar Nyx, så när jag såg att man kunde köpa tre eyeliners för cirka 100 kronor med frakt från Ebay slog jag till för cirka hundra år sen. Haha, ja det är faktiskt så att jag har massvis med saker jag bara glömt (hemskt) att visa och som jag använt osv.

ovanifrån ; Extreme Coffee, Extreme black, extreme Purple


troligt bra och ickesuddig bild på hur penseln ser ut

extreme purple, extreme coffee & extreme black

gaaahoo!

Nej men kan man säga annat när man ser extreme purple? Naturligtvis ser den mer blå ut än lila på den här bilden, men i den här färgklassen är den alltså. Jättefin! Den verkar dock vara den mest rinniga av de här tre och det behövs lite mer jobb med den än vad det behövs med den andra.

Extreme Coffee, liksom Extreme Purple, har ett jättefint shimmer i sig kommer till sin rätt på ögat. Jag upplever att jag får lite för mycket av den på penseln, men det är ju bara att vara noga vid applicering så att man inte har eyeliner i hela ansiktet.

Extreme black är vad ni ser: extremt svart. Den är av lite tjockare kaliber än de andra två, men den är fortfarande väldigt trevlig att jobba med och tack vare de tunna penslarna går det att göra snygga, tunna eyelinervingar.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.