Uhuuh. Mina naglar är så sorgliga (fyra gick av i flytten) så att jag skäms så fort jag ser dem. De är korta, stumpiga och inte alls som jag är van vid och till råga på allt har mina nagelband gått i botten för den här hösten. Jag är för dålig på att ta hand om dem och det lönar sig i att jag gömmer mina stackars avsågade stumpar för alla. Dessutom har jag inte riktigt hittat min plats för notd; än, så det känns så bristfälligt och trist att lägga upp något här. Men låt oss försöka i alla fall.

Den här kombon gick jag runt med ett par dagar. Ingenting fantastiskt genuint påkommet från min sida, men helt okej när man tycker att ens naglar är det hemskaste man sett i mannaminne. MEN i alla fall. Jag har grundat med två lager Color club Bewitching från deras halloween miniset 2010. Riktigt trevligt lack måste jag säga, svart som natten!

Därefter la jag på två lager med Nubar Silverspark som innehåller fina små glitterkorn och större hexagoner. Som ni kanske lagt märke till är det holografiskt till råga på allt, woho!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.