Jag vill bara förvarna redan nu att jag, av någon anledning, inte har fluffat bort mitt löspuder innan jag tog bilderna så det ser ut som att jag har skorv på ögat eller någonting. Sjukt irriterande såhär två dagar efteråt (maken är sedan i lördags) att upptäcka att det ser ut som att jag hällt mjöl i ögonvrån – speciellt när sminket blev sådär bra som man ville och att bilderna för en gång skulle inte blev helt skit.

MEN. Aja, nu vet ni det i alla fall.Nu kommer mina löspudermissbilder, väl mött!

Den här sleekpaletten alltså, gud vilket tryck det är i skuggorna! Krämiga, flyter på som tusan över locket och ger världens metalliska glans. Kan uppleva, åtminstone med den gula skuggan, att den lätt kan creasa, men den håller sig ändå hela dagen om man bara gnuggar lite med fingerspetsen.

Jag har använt:

Too Faced Shadow Insurance
Sleek In sunset – gul, orange & blå skugga
MAC fluidline blacktrack
Isadora big bold mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.