Andra försöket nu då! Jag har haft Bobbing for Baubles på naglarna i flera dagar nu men första försöket med bilderna blev verkligen askasst och idag, ja, ni ser ju att det har blivit kantstött. Men i alla fall. Bobbing For Baubles är först ut i raden av nagellack från Essie som jag tänkt visa och kommer från Essies vinterkollektion Coctail Bling. Det är ett lite dammigt, mörkblått lack som passar otroligt bra för årstiden.

Det var otroligt lättlackat och ett lager hade förmodligen räckt, men jag la på ett extra lager av gammal vana. Torktiden (med Seche Vite ovanpå) var finfin och jag avslutade med lite nailstickers från de ark jag köpte genom Josephine. Synd att det inte syns på bilden men egentligen skiftar stickersen i all världens färger!

Essies lack går att köpa på Kicks för ca 130 kronor.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.