Jag har ett återkommande problem i samband med att jag lackar naglarna. Ett jäkligt jobbigt problem måste jag säga. Jag blir alltid så otroligt kissnödig när jag precis har målat på sista lagret! Bella blir tokig på mig när jag kastar ur mig mina problem på twitter ”gå på toa innan!” säger hon och grejen är ju att JAG GÅR PÅ TOALETTEN INNAN.

Men av någon anledning så sitter jag där jag nu sitter och inser att helskotta, nu måste jag gå igen – trots att jag gick innan jag la på underlacket. För grejen är den att just nu sitter jag här, med nylackade naglar och håller på att kissa på mig. Som vanligt.

Hur är det för er? Har ni samma problem som jag?

Ett jäkla helskotta bakom varje lackning!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.