Sedan någon vecka tillbaka har IsaDoras vinterkollektion Red Rush florerat i diverse butiker på svenska marknaden. Det är rött, det är glammigt och glittrigt och färgsprakande! Kollektionen innehåller bland annat hypade Black Galaxy, nagellacket som visats upp både här och där på svenska skönhetsbloggar. Red Rush innehåller också tre nya eyeshadow trios och nya glittereyeliners och gloss.


Lipgloss: 62 Sugar Rush, 61 Gold Rush

Lipstick: 148 Red rush

Glow Stick: Gold vanilla

Glitter eyeliner : 30 Gold, 31 Silver

Eyeshadow trio : 86 Leopard (ny) , 87 Golden Fig (ny), 88 Peacock (ny)

727 Merry Red (ny), 728 Black Galaxy (ny), 652 Gold sparkles

Det som lockar mest är läppstiftet Red Rush, glosset Gold Rush, Glow stick;et Gold Vanilla och såklart, nagellacket Black Galaxy. Ögonskuggepaletter har jag ju massvis av men jag tycker att Isadora lyckats bra även den här gången vad gäller nyansval och hållbarhet på skuggor (av det jag sett på andra bloggar).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.