Bild från eleven

 

 

Är det bara jag som blir lite tonårsnostalgisk och vill sniffa (och möjligtvis ha) den här parfymen? Jag är ju Twifan ut i fingerspetsarna och naturligtvis vill jag ialla fall LUKTA på den innan jag dömer ut den. På Eleven kan man läsa att den ”har utvecklats för att efterlikna hur Edward uppfattar hennes doft, med inslag av sval citrus och vild kamomill, följt av en fin harmoni av vit freesia och pion. Basen i doften avslöjar en fängslande och mystisk kvinnlighet av patchouli, amber och mysk.” Hur intressant låter inte det?

 

Den går att köpa här för 395 kronor och flaskan innehåller då 50 ml. Så vad säger ni andra Twilightfans, är det någonting ni vill stoppa näsan i?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.