Först ut på listan är alltså Color Clubs Wish List Red som är från Color Clubs Mini Enchanted Holiday. Kitet innehåller fyra nagellack och Wish list red är ett av dem. Jag insåg att första inlägget skulle bli ett av de lättaste att göra valmässigt då jag äger sammanlagt TRE röda nagellack varav två är glitterlack. Jag och röda naglar hänger inte riktigt ihop faktiskt och därför köper jag hellre på mig andra nyanser än just rött. Men Wish List red har jag i alla fall, uppenbarligen :P

Wish List red är ett klarrött, riktigt fint måste jag erkänna. Det framkommer inte på bilderna (det ser ju mest ut som gryn tråkigt nog) men det glittrar något otroligt. Tänk er Fire red Sparkle från Nubar ungefär. Här har jag tre lager Wish list Red toppat med ett lager Seche Vite.

Trots underlack så blev mina naglar, och händer för den delen, otroligt missfärgade när jag tog bort lacket. Mina fingertoppar var så röda att jag fick stå med skrubb ett tag för att ”bara” göra dem rosa. Så det är en nackdel måste jag väl tillägga, men det är annars ett väldigt fint lack.

Har ni också problem med missfärgningar när ni tar bort röda lack? Hur gör ni för att undvika det?

Andra bidrag:

Michaela
Emelie

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.