Som ni kanske vet är jag ju inte ens färdig med mina 31 days of beauty som jag sporadiskt slänger ur ett inlägg då och då när jag får lite att göra, men jag tänker ändå dra igång med ännu en utmaning (suck säger ni :P) som jag blev utmanad av finafina Emelie. Ni får naturligtvis hänga på allesammans och jag ska åtminstone försöka få ut ett inlägg varje dag – men det här med att lacka om naglarna och få ut bilder på dem en gång om dagen, tufft, så tufft!

Så, här är utmaningen:

Day 1: RED nails
Day 2: ORANGE nails
Day 3: Yellow Nails
Day 4: GREEN nails
Day 5: BLUE nails
Day 6: VIOLET NAILS
Day 7: BLACK AND WHITE nails
Day 8: METALLIC nails
Day 9: RAINBOW nails
Day 10: GRADIENT nails

Day 11: POLKA DOTS
Day 12: STRIPES
Day 13: ANIMAL PRINT
Day 14: FLOWERS
Day 15: DELICATE PRINT
Day 16: TRIBAL PRINT
Day 17: GLITTER
Day 18: HALF MOONS
Day 19: GALAXIES
Day 20: WATER MARBLED

Day 21: Inspired by a COLOR
Day 22: Inspired by a SONG
Day 23: Inspired by a MOVIE
Day 24: Inspired by a BOOK
Day 25: Inspired by FASHION
Day 26: Inspired by a PATTERN
Day 27: Inspired by ARTWORK
Day 28: Inspired by a FLAG
Day 29: Inspired by THE SUPERNATURAL
Day 30: Inspired by a TUTORIAL
Day 31: Re-create your favorite challenge

Om ni hoppar på utmaningen kan ni ju slänga iväg en kommentar så jag kan hålla koll på era bidrag med :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.