Egentligen var det naturligtvis menat att jag skulle använda nytagna bilder till den här utmaningen, men när man, går in för att titta på bilderna EFTER att man tagit bort nagellacket och inser att det ser förjävligt ut (bilderna, inte lacket) så får man göra det bästa av situationen.

Dag 2 på min utmaning blir alltså att visa upp Mavala Wakiki Orange, ett lack som var lite hypat i somras men som egentligen inte är så mycket annat än ett orange, fint lack. För övrigt kommer jag klippa ner mina naglar till den längden som syns på bilden senare idag för en av mina naglar har spruckit alldeles för långt ner för att jag ska kunna klippa ner den och ha kvar de andra.

Det är ju onekligen ett fint lack med ett fint shimmer i. Det är lite rinnigt att arbeta med och när jag målade naglarna igår behövdes det i alla fall tre lager för att få det jämt täckt. Jag vet inte riktigt hur det är på bilderna ovan men jag kan tänka mig att det är någonting liknande.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.