Alltså jag vet inte om ni ska vänja er med det här, men en så länge fungerar det ju bra att lägga ut ett inlägg om dagen. Jag slår vad om att det flytet kommer stanna av, men jag tycker att vi kör på så länge jag hinner och tycker att det är kul att jobba mig fram. Det syns dock på mina stackars naglar att de inte riktigt håller av att jag använt så mycket nagellacksremover. De är nariga, torra – jag som aldrig har problem med uttorkade händer på det sättet!

Men i alla fall.
Idag är det gula naglar som gäller och varför då inte visa upp OPI;s Fiercely Fiona från OPI;s Shrekkollektion? Jag älskar Shrek och jag älskar OPI:s nagellack så jag tyckte att det sa sitt när jag önskade mig hela kollektionen i födelsedagspresent. Fiercely Fiona är ett lite smutsigt gult lack som, om jag inte ser fel, innehåller lite grönt?

Det är kanske inte en färg jag skulle välja såhär års, men framåt vår och sommar är det naturligtvis en klar vinnare. Jag har inte speciellt många gula lack men de få jag har tycker jag nästan räcker :P (säger jag nu ja). På mina vinterbleka händer ser det inte speciellt bra ut måste jag väl erkänna, men det är ändå ett fint lack.

 


Här har jag 3 lager för att täcka nageln och lacket är stundom rätt tråkigt att lacka med, skirt, rinnigt, men efter första lagret blir det mycket bättre att använda.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.