Fjärde dagen ut och jag passar på att visa GUDOMLIGA Elf Magic från Color Club. Det här lacket kommer från samma minikit som Wish List red och jag kan väl säga såhär: Color Club har verkligen lyckats med det här lacket. Jag vill bara varna för mina hemska nagelband – jag tycker att den här utmaningen är skitkul men mina naglar mår verkligen dåligt. I alla fall på de här bilderna, men nu vet ni det i alla fall :) jag kan ju inte inte visa upp Elf Magic och nu när jag tagit bort det från naglarna är det bara att visa upp hur det såg ut – så tänkt på lacket här nu va!

Nu ger inte de här någon rättvisa i världen till hur Elf Magic verkligen ser ut. Som ni ser på lacket i flaskan skimrar det något otroligt i guld, grönt och gud vet vad. Otroligt vackert lack. Kalasfint. Jag har fyra lager på bilderna – men det torkar snabbt och är väldigt trevligt att arbeta med. Toppat med ett lager Seche vite och så är det top Notch alla gånger (åh vadå överdrivet med adjektiv här eller?).

Det här lacket glittrar någonting fantastiskt (där har vi det igen). Det gör det verkligen. Därför tog jag kort på det när jag stod i hissen på väg till skolan så att ni får ett hum om hur discot såg ut på mina naglar egentligen. Färgen på lacket är lite fel (för mörkt) men glittret, ja, det är det inget fel på.

Kolla liksom?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.