När Bella och jag var på The body Shops kundkväll för ett par veckor sedan fick man med sig en goodiebag hem när man handlade en vara. I bagen fanns bland annat denna, Wild Rose Hand Cream. I tisdags när vi var på väg till Stockholm använde jag den för första gången – och för sista. Jag har aldrig varit med om maken till doft alltså!

För någon som gillar rosdoft (vilket jag gör när jag får lukta på den riktiga blomman i fråga) går den här säkert hem men för min del är det ett big NO. Jag kommer inte ens skriva en recension på den för under den tid jag hade den på mig blev jag så illamående av lukten att jag fick använda Alkogel bara för att få bort doften från mina händer (men inte ens det hjälpte!). Jag känner inte att jag kan ge en rättvis bild av vad den kan göra för att jag tycker att den luktar så illa så den här dimper ner i den där påsen jag har här hemma med saker som får hitta ett hem hos någon annan.

Wild Rose Hand Cream lanserades nu i år och kostar 60 kronor för 30 ml som denna är på. Om du trots allt vill ha en större tub kostar 100 ml 125 kronor.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.