Dag fem och jag still goingar strong! Helt otroligt. Idag visar jag upp Wet n Wild:s nagellack Blue moon. Det ser inte speciellt kul ut på bilderna måste jag erkänna, men i rätt ljus så skiftar det i grönt och blått trevligt shimmer. Det är inte en speciellt spännande nyans, fin färg helt klart, men inte så mycket mer än så.

Det täcker på ett lager om man är noggrann från början. Jag kommer inte rikigt överens med Wet n Wilds långa och smala borste, den håller liksom inte riktigt för appliceringen och det gör att jag inte riktigt tycker att det är speciellt kul att lacka med det här lacket.

Wet n wild går att köpa på nelly och diverse affärer runt om i landet. Jag vet exempelvis att City gross här i Norrköping har ett ställ med Wet n Wild produkter, om det skulle vara någonting som lockar. Lacket kostar 59 kronor vilket inte är så himla farligt ändå.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.