Japp, jag har gjort det igen. Beställt nagellack alltså. Jag har en tendens att köpa nagellack när jag ska ”unna” mig någonting nu för tiden – jag har ju helt lagt om min kost sen i maj och jag själv tycker att jag varit sjukt duktig – så när jag unnar mig någonting unnar jag mig det för att jag förtjänat det. Så de här lacken har jag naturligtvis förtjänat att handla (mohaha) och det bästa var nog att de sammanlagt kostade 189 kronor.

fr v: Sugar coat, grand finale, Blind Date, Afternoon picnic, Twinkly Love, peaceful heart, tiara gold & Chunky Holo Black

En riktigt tjusig samling från Kleancolor. Jag har aldrig testat lack från Kleancolor förut men när Katarina Aka Bjooti berättade att hon köpt ett parti från Beautyjoint som då hade rea på kleancolor – 1.75 dollar per flaska! Rena rånet :O

Sugar Coat

Grand Finale

Blind Date

Afternoon Picnic

Twinkly Love

Peaceful Heart

Tiara Gold

Chunky holo Black

Swatches kommer dyka upp så fort som möjligt. Jag vet ju inte hur täckande de är (jag köpte dem ärligt talat för att de var så himla söta) så vi får se om jag kör dem var för sig eller ovanpå någonting annat.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.