Ja, alltså det blev ju inte riktigt en NOTD i dag, men det är ju ändå metalliska naglar. Saken är den att jag äger ett enda nagellack med metallicfinish. Jag hade en otroligt stark känsla av att jag inte gillade det så jag swatchade på mina nya swatchpinnar (som för övrigt är skitbra!). Idag, när jag fuskat och målat naglarna inför morgondagens naglar, insåg jag ju att det här lacket inte var så pjåkigt ändå. Men dock för sent för att hinna ta av det här och måla på Icy Purple igen.

Det är alltså Isadora Icy Purple som är enda metallic i min låda. Borde kanske ändra på det?

Tre lager för att täcka fint. Jag förstår ju varför att jag köpt det, helt klart. Jag har inget överlack påmålat heller, bör väl tilläggas.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.