Fail på mig att jag inte tänkte på att jag hade en nail art brush och målade den röda och den gula randen med en dotting tool. EN DOTTING TOOL LIKSOM. Det gick inte så bra. Men det här är i alla fall mitt bidrag till regnbågsbidraget, lite my Little pony sådär. Åh, jag som älskar my little pony…

Ja min frihandsregnbågsfärger blev ju inte så snygga och molnen blev väl inte skitsnygga de heller men på håll var det en rätt söt manikyr ändå. Tänk om mina naglar kunde växa lite och om mina nagelband inte skulle se ut som en påse skit! :P


Jag använde mig av:

Isadora Baby Blue
China Glaze Lemon Fizz
Kiss nail art lack mörkblått/vitt /grönt
Ett rött nagellack från H&M som inte ens har ett namn! (gammalt)
Seche Vite

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.