När jag sprang in på Lindex innan träningen igår för att köpa makeupsvampar tänkte jag ”Vad tusan har du gett dig in på Emilie? Hur ska du klara den här utmaningen?” Ja. Det var mina första panikladdade tankar när det kom till den här dagen – de omskrivna gradientnailsarna. Snygga, blingiga och bildsköna – men hur tusan ska jag klara av det här?

 

Jag satt mig i vilket fall som helst ner, med aningen skakiga händer (rätt fånigt egentligen för det handlar ju bara om en manikyr som jag aldrig gjort tidigare, no big deal) men ändå kände jag på något sätt att jag var tvungen att få det bra så att ni inte behöver skratta åt mig när jag visar upp dem.

 

Här är resultatet av gårdagens pyssel i alla fall.

Det var de här godsakerna jag gjorde för att skapa min gradientmanikyr. Från höger ser vi först Sugar Daddy från Essie som fick agera som skiraste och ljusaste lagret (två lager av detta). Därefter följde ett evinnerligt fnulande med China Glaze;s Sugar High, och på tipparna svampade jag på China Glaze Heli-yum. Därefter lade jag ett lager (med svampen) av OPI Teenage dream på tippen och avslutade med två lager Nubar Silver Spark över hela nageln – toppat med ett lager Seche vite.

Lät det krångligt? Ska jag ta det en gång till? Nä, men lacken användes i den ordning de står i från höger sett. Jag tyckte att det var väldigt roligt att pyssla med det här och sätter mig nog gärna ner och försöker några gånger till för att bli lite mer fast på hand.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.