Jag är hemma efter nio ikväll och då kommer jag visa upp dagens utmaningsexemplar! Hah, säger man så? I vilket fall som helst är Bella på väg hem till mig just nu och tåget går 13.46 så hon hinner hit och sen är det dags att dra :)

Jag var på en intressant föreläsning idag dessutom om effektiviseringen och arbetsmarknadens förändring påverkar våra arbetsliv (eller ja, det är alla mina föreläsningar mer eller mindre) men jag hängde inte riktigt med för det var så mycket annat att tänka på. Sedan har vi fått info från vårt hyreshusbolag eller vad det nu kallas och vi behöver inte betala någonting för hål etc i väggar, men de anser att städningen är bristfällig – och eftersom vi anlitat en städfirma får de ju bara komma tillbaka och göra om sitt jobb. Så kan det bli ibland… Nu tror jag att det knackar på dörren. Ni får ha det så bra idag så hörs vi senare ikväll.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.