Det är inte för alltid jag brukar säga
att jag har de finaste vännerna i världen. Eller ja, det hoppas jag att alla känner för sina vänner naturligtvis, men ändå. För några veckor sen såg jag på Lindas blogg att hon hade blandat till några flaskor överlack med sitt ”magiska pulver” och jag blev ju naturligtvis väldigt intresserad och Linda erbjöd sig att skicka en flaska till mig.

Jag tror att det är det pulver som kallas SpectraFlair som till en början användes till billackering (skitdyrt har jag hört) men idag, efter att ha företaget undersökt om det inte är skadligt för att använda på naglarna, kan man blanda det med nagellack och skapa HOLOLACK! :D Woho, eller hur?

Förra veckan mitt i all röra dök ett överlack proppat med lindas magiska pulver ner i min brevlåda. Hur fin är hon inte då? Tack Linda! <3

Jag måste ordna med någonting (eventuellt sådana där små kulor som hjälper till i lackflaskan) så att pulvret inte lägger sig mot flaskväggarna. Men förstår ni hur tjusiga mina nagellack kommer bli med det här? Älska Holo.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.