Det blir inget utmaningsbidrag idag, men jag hoppas att jag har möjlighet att visa det i morgon. Jag har varit klantig och låtit mina konadgrejer ligga framme så ikväll när jag kommer hem kommer jag få sätta mig på knä och gå igenom hela lägenheten för att se vart våra små luriga katter har gömt undan min stämpel. Det är så himla typiskt av mig att glömma dem framme, men så är det. Jag får bita ihop och skälla på mig själv litegrann, men jag får se det från den ljusa sidan. Då finns det ju maassvis med tid kvar till tentan. Uh! Jag tror att jag håller på att få ihop den men jag vågar inte säga för mycket i fall att det skiter sig :P

På fredag är det sådana här naglar som gäller, jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem faktiskt;

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.