Trots att vintern inte ens har kommit till stan åkte jag och Bella upp till Stockholm förra veckan för att titta på OPI;s vårkollektion Holland och för att kika på deras samarbete med sångerskan Nicki Minaj. Vi fick kollektionen visad för oss i Rosendals trädgård ute på Djurgården och det var uppdukat med varm äpplemust, snittar, en stor sprakande eld och en himla massa tulpaner.

Det var faktiskt riktigt mysigt att titta på vårens färger redan nu, och OPI slår på stort (som vanligt? :P) med 12 lack i olika kulörer och formulor som går i vårens tecken. Och namnen på lacken sen! Vad sägs om I don’t give a Rotterdam! eller Did you ‘ear about Van Gogh?

Sällskapet var naturligtvis en av höjdpunkterna på dagen! Jag och Bella mötte upp Sanna på centralstationen och väl på plats träffade vi en mängd fina bloggare – bland annat Tina med VÄRLDENS SÖTASTE HUND, fina Emelie från P’ssion och Makupoholic med sin söta lilla kille.

Näst efter lacken var den stora fascinationen riktad mot dekorationen; tulpaner i julgranar och upphängda i taket. Det är ju bara andra gången jag är på OPI;s visningar men jag tycker ändå att de lyckas klockrent med att leverera de olika trenderna rent inspirationsmässigt i de miljöer de väljer att visa kollektionerna i.

 

Min kamera ville inte längre än till just fram till fotograferingen av lacken, så bilderna nedan kommer från Sannas blogg. Jag har naturligtvis fått tillåtelse till att använda dem här.

Holland collection

Nicki Minaj collection

Nicki Minaj collection

Texten är länkade till Sannas inlägg och på hennes blogg finner ni även Swatches på hela kollektionen. Jag kommer visa upp mina så snart som möjligt, jag ska bara bli frisk och klar med min tenta först!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.