Trumvirvel, fanfar, blåsinstrument, trumpet etc – är ni beredda? Dag 15, Delicate Nails står på schemat. Och vad är inte mer delikat än Cupcakes? :P Jag vet att alla andra som har gjort den här utmaningen har gjort jättefina blommönster, spets och gud vet vad – men ärligt talat hade jag ingen sådan konadplatta hemma så det fick bli att lägga manken till – och det här är resultatet. Ni måste ju erkänna att det var liite fyndigt i alla fall?

Fy tusan vad jag måste jobba på det här! Ser ni långfingret? Det är inte så snyggt. Men vissa naglar blev bättre än andra. Jag har använt Orly’s Cotton Candy som grund (tre lager, det är rätt rinnigt och svårmålat). Sedan har jag använt ett lager Seche vite, men problemet är att jag är i botten av min flaska och det är så segt att det knappt går att få ur flaskan. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen – inget nytt Seche innan tentan är färdig.

Jag är så grym mot mig själv >.<

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.