Hårmascara – det var ett tag sen, eller hur? Jag kommer ihåg att jag hade en bronsfärgad som jag kletade i mitt ljusa hår, och en blå som gjorde håret alldeles stelt. Men visst tusan tyckte man att det var roligt! Nu i efterhand inser jag hur hemskt det måste ha sett ut men det var kul och vi använde det först och främst när vi skulle gå på alla de där skoldiscona man gick på (och nu i såhär 10 år senare fasade för).

I år kommer hårmascaran dock tillbaka i ny tappning. Isadora har satsat på 10 olika nyanser i två olika tappningar; Trendy & Classic. De lanseras med en helt ny och förbättrad formula och kan användas till allt från fest till att täcka begynnande grå hårstrån.

60 Vintage Pink, 62 Lilac, 66 Royal Blue, 68 Green Turquoise, 64 Hot Pink


50, Sparkling Blonde, 52 Champagne, 54 Golden Copper, 56 Red Copper, 58 Chestnut BrownMen jag kommer naturligtvis ge det en chans, och jag hoppas att det syns i mitt mörka hår ^^ Jag måste ju erkänna att Hot Pink och Royal blue ser väldigt fina ut i flaskan och jag kommer testa dem när jag har lite mindre att göra.

Vad tycker ni om det här då? Jag tycker att, samtidigt som det är en kul grej, så svårt att sätta fingret på om det kommer bli en hit eller inte. Istället för att färga hela håret i en skrikig färg är det ju kul att få testa på med enbart slingor. Men av erfarenhet lär färgerna inte fastna så bra på mörkt hår som de gör på exempelvis promobilden här ovan.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.