Det var ett bra tag sen jag köpte Wet n Wild’s Blue Had me at hello och Comfort Zone och sen glömdes de bort någonstans i flytten. Hemsk tråkigt, med tanke på vilken fin kvalité det är på Blue had me at hello (Jag har inte swatchat Comfort Zone än).

Visst ser de läckra ut? :D

Men det är ju Blue had me at hello vi ska fokusera på. Bara att titta på den såhär gör ju att jag får mindre gåshud på armarna. Nja, kanske inte riktigt så farligt, men hur underbart fin är inte skugga nummer två uppifrån på höger rad?

Här är då de sex övre skuggorna. Jag är lite besviken på att skuggan i mitten på undre raden var mer svart än blå, men ja, den är ju snygg i sig men det var inte riktigt vad jag väntade mig. Det är dock sjukt pigmenterade och trevliga skuggor vi har att göra med här. De är lagda på en bas av UDPP och ger fin färg ifrån sig. Jag ska visa skuggorna med blixt också; det är så fint skimmer i dem!

Den övre raden används ju, i alla fall de två första, som higlights. Men den tredje (den silvriga) är SJUKT pigmenterad. Den flyter ut som smör över handryggen, jisses, den är verkligen fin. Jag uppfattar den aquafärgade skuggan lite mer skiftande i grönt än vad det syns här: blixtbilden på hela paletten gör skuggan bättre än den här tror jag. Här ser ni dessutom verkligen att den mittersta skuggan inte gör speciellt mycket blått ifrån sig som man kan tänka sig.

Så till de två svarta skuggorna längst ner. Åh, så här går det när man har en tatuering över hela swatcharmen, det får ju inte rum någonstans! :P Så de får visas lite såhär separat, men det går ju det med. Den mattsvarta (till vänster) är det ett riktigt fint tryck i och jag upplever den väldigt kolsvart. Den högra skuggan (den som i paletten har väldigt mycket silvrigt glitter i sig) är lite av en besvikelse. Bra svärta, absolut, men vart tog glittret vägen?

I vilket fall en väldigt tjusig palett om du gillar blå och svarta skuggor. Jag blev så glad över pigmenteringen att jag använde den direkt efter att jag swatchat färdigt. Dessvärre fick jag fota med blixt eftersom Sverige är ett u-land vad det gäller solljus den här tiden på året, men man kan inte ha allt!

Blue had me at hello kostade mig 89 kronor på City gross i Norrköping. Lätt värt de pengarna, oavsett om den svarta skuggan var lite av en glittermiss. Jag vet att Wet n Wild även säljs på Nelly.se.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.