Det var länge sen, eller hur? Jag har ju varit svullen över ögonen nu när jag varit sjuk, men när jag swatchade Wet n Wilds blue had me at hello kunde jag bara inte hålla mig från att testa den. Jag har lämnat in min hemtenta idag och det firade jag med en Paussallad och ett rouge från makeup store. Jag ska försöka göra mina utmaningsnaglar i morgon, nu är det ändå för mörkt för att ta kort :( Men i alla fall, här kommer bildspammet! (jag dör på skimret, det är så fint!)

Den aquafärgade skuggan är en dröm att använda. Jag gillar den verkligen! De mörka skuggorna är jag lite sådär tveksam till faktiskt, för de betedde sig inte riktigt så som jag hade hoppats – jag fick, när jag använde de blåsvarta skuggorna, lägga till svart för att det föll ner så mycket pigment på mina kinder. Men jag tror att jag behöver en mer klistrig bas än Shadow Insurance i det här fallet, så jag nedvärderar inte skuggorna riktigt än för jag tycker att de verkligen är fina :)

Jag har använt mig utav:

Ögon:
Too Faced Shadow Insurance
Make up store M/S Muffin
Wet n wild Blue had me at hello palette – aquafärgad, mattsvart,blåsvart och midnattsblå skugga
MAC fludline blacktrack
Isadora Big bold mascara

Ansikte:
Wet n Wild cover all concealer
Make up store Matte foundation Milk
Lumene natural Code skin perfector Mineral Powder
MAC mineralize skinfinish Semi precious Rose Quartz

Bryn;
Deborah Milano eyebrow pencil with Brush

Läppar:
Isadora express star gloss reflection White

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.