Jag vet inte hur det är för er, men alla mina julklappar är inköpta sen ett par veckor tillbaka. Jag älskar att köpa julklappar till folk samtidigt som det är lite av en stressfaktor – jag får ofta höra att jag slår huvudet på spiken vad gäller klapparna (självskryt?) och därför lider jag av smärre prestationsångest året därpå bara för att jag måste prestera bättre än föregående år. Men i alla fall, det var inte min julklappsnoja jag skulle prata om utan snarare vad som följde med vid en julklappsbeställning; nämligen Yves Rocher Tradition the hammam – orientalisk pealing.

Allt som oftast (jag har nog aldrig varit med om att man inte får göra det) så får man välja en premie innan man checkar ut och betalar för de varor man beställt. När jag beställde klappar till en viss person kunde man få en fullsize av denna kroppspealing, och eftersom jag hört både bu och bä om den kunde jag inte låta bli att ta den som premie. Då känns det lite bättre om man inte gillar den.

Hos Yves Rocher kan vi läsa det här: ”Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar ekologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor.” Den är dermatologiskt testad och innehållerVegetabiliska beståndsdelar: ekologisk arganolja, pulver med argankärnor, pulver med aprikoskärnor och rosenvatten.

Burken innehåller 150 ml och kostar för nuvarande 132 kronor på deras webshop – ordinarie pris sägs vara 265 kronor – Men Yves Rocher verkar alltid ha bra erbjudanden på de här produkterna.

Jag kommer att testa den här pealingen framöver och komma med ett utlåtande om min uppfattning.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.