Jaa, det här är ju en fluga jag behöver öva på. Jag kan ju inte direkt säga att det ser ut som månar, men det är väl ett gott första försök antar jag. Det vita blev lite platt – jag hade velat ha silver eller guld – men jag har inget silverlack och jag har inget guldlack (jag har ett från China glaze men jag hatar det pga torktiden) så det fick bli vitt. Och ja, det ser lite platt ut. Men första försöket, lite för stora månar, men en god bit på vägen förmodar jag.

Alltså åh, den här nyansen är så klockrent gudomligt fin att jag kreverar. På riktigt! Det är verkligen en godbit i mina lådor och ett riktigt fynd med sina 39:90. Om halvmånarna inte är snygga är lacket det i alla fall ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.