Inte fått till presenten till tjejkompisen än? Stila är ett märke vi dödliga inte kan få tag på i Sverige, men på utländska webshoppar som Beautybay kan man hitta riktigt fina grejer! Från England riskerar vi dessutom inte att dra på oss någon tull som man kan råka på när man beställer från USA. Men, åter till Stila!

Härifrån.

Den här paletten, Stunning in Sayulita –  Beach girl palette är bara av av flera beach-girl paletter. Den innehåller fyra ögonskuggor (på bilderna ser de underbara ut!), en highlighter och ett rouge. Vad kostar den här lilla saken då? Cirka 105 svenska kronor. Skämtar hon frågar ni? Nej, absolut inte. Och med en frakt på ca 35 kronor så snackar vi om en urtjusig palett för cirka 140 kronor. Alldeles förträffligt om ni frågar mig :)

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.