härmed inför jag köpstopp. Jag vill inget hellre än att visa er nyheter och kollektioner som släpps — men på sista tiden har det blivit väldigt mycket och alldeles för ofta för att det ska fungera i längden. Nej då, jag håller inte på något sätt på att gå i personlig konkurs, det finns resurser, men jag behöver hålla på dem lite.

Det är nämligen så att jag, om allting går som det ska, kommer lägga en större summa pengar i april, så jag behöver alla tillgångar jag har :p Så köpstopp på lite obestämd framtid -men om min foundation tar slut lär jag köpa en sådan -men inte så mycket mer. Anledningen till att jag skriver det här är för att ni ska veta om det och banna mig om det skulle behövas! Nu hoppas jag att campusbussen börjar fungera igen så skolan jag inte blir sen till skolan :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.