Hallå, vad hände? Jag glömde ju totalt bort nummer 19! Tur för mig att jag glömde posta dem samma dag som jag hade lacket på mig. Uh, ibland så fungerar ju inte hjärnan alls. Ja, för mig fanns det ju inget mer självklart val än att använda Isadoras Black Galaxy när det kom till en sådan här utmaning. Inte behöver jag måla vintergatan när jag kan använda det här ;)

 

 

Det holografiska glittret träder fram så mycket bättre än vad det verkar göra på översta bilden. Det är helt underbart att titta på, Black galaxy. Jag är glad att jag fick tag på en flaska när jag var på H&M och letade vid kollektionssläppet. Det har verkligen gått åt som smör!

 

Jag upptäckte att Emelie tänkt samma tanke som mig och lagt upp Black Galaxy som utmaningsbidrag :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.