Hej allesammans!

Jag sitter för tillfället och försöker få ordning på två uppsatser samtidigt, så det är kort med inlägg här den här veckan. Jag tänkte bara påpeka att det kommer bli lite si och sådär med utmaningen de här dagarna: jag ger inte upp: men skolan kommer först. Nästa manikyr att göra är de beryktade Water marble nails:arna och jag ser jättemycket fram emot att få testa på det! Det ser så himla coolt ut, men så måste det finnas tid till att göra dem med. Jag hoppas att ni har överseende, här kommer ju skolan alltid före eftersom jag kämpar för att få en bra utbildning.

Hoppas ni har det fint i slasket (inte ens det…) och att ni fortsätter kika in här ^^

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.