Idag har Sofia varit här och vi har bytt julklappar. Vi har så mycket i skolan nu båda två att vi inte kommer kunna ses igen förrän efter nyår, så det fick bli ett par timmar idag till att prata, dricka saft och allt möjligt. Jag var jättenervös till en början gällande Sofias julklappar eftersom jag tycker det är skitsvårt att köpa julklappar till någon första gången – vad förväntar sig personen, kommer de att gilla min tanke etc?

Men ja, vi kan ju säga såhär att vi fick oss ett otroligt gott skratt! Sofia ville att jag öppnade min julklapp först – där jag kunde hitta body lotion och dusch creme från I love…, och jag hade därför svårt att hålla mig från att gråta av skratt när hon öppnade sitt ena paket – nämligen en body lotion från just I Love…! :P Sofia fick även en liten bok om cupcakes och små, söta silikonformar som hon kan göra dem i och jag har lovat att hjälpa till när det lugnar ner sig för oss båda.

Visst är det en tjusig samling trevlig produkter? :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.