Jag tog avsked av fina Bella i torsdags eftersom det är dags för henne och hennes sambo att dra vidare i världen. Det har varit väldigt trevligt att få lära känna henne under tiden hon har bott här – och om jag vet mig rätt kommer jag säkert hitta ett lämpligt tåg eller buss som tar mig nedåt i landet ;)

Jag fick inte bara med mig en himla massa macaroons som vi bakade (läs Bella bakade) utan också en skämspåse med grejer, (mer om det kommer) där Nubar Gem fanns med. Så i natt när jag inte kunde sova satt jag mig och målade på, lager efter lager.

Det var svårt att få den exakta färgen på bild, så här får ni två bilder där nyansen skiljer sig lite åt. Lacket är gudomligt holografiskt och jättefint – enda nackdelen är att det krävde 5-6 lager (jag tappade bort mig i räkningen – klockan var ändå två på natten!)  för att täcka någorlunda.

Sedan ser det ut som att det krymt, men det kan ha att göra med Seche Vite, så :) Det är ett jättefint lack och det torkade otroligt snabbt med tanke på hur många lager jag hade. Dock kommer jag förmodligen lägga det över någonting så att det inte behöver ta sådan faslig tid nästa gång!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.