Nu är det ju på tiden att jag visar upp mina kleancolorlack! Jag exkluderar dock Chunky holo black som bubblat sig åt det grövsta, man ser inte ens hur det ser ut på bilderna för att det bubblat så mycket. Alla lack har faktiskt bubblat sig, men jag tror att det handlar om att jag inte använde något överlack alls (mitt seche var slut då) och det fick torka för sig själv. Så jag är inte negativt inställd mot dem, ändå :P

194 Afternoon Picnic

154 Tiara Gold


193 Sugar Coat

38 Twinkly Love

32 Peaceful heart

195 Blind date

169 Grand Finale


Som ni kanske förstår är ju de här lacken bara till för att ha på andra – om man nu inte vill få världens tjockaste lager. På de här har jag tre lager och inget överlack. Jag tycker i alla fall att de är jättefina, synd bara på att jag inte vill visa upp Chunky holo black, men den ser HEMSK ut :P

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.