Jag tävlar ut två resekit från ACO innehållande Spotless Deep cleansing Daily Face wash, Spotless Blemish Treating och Spotless oil-free matifying daily moisturiser. Jag tycker att det är kanonbra med resekit såhär i restider och det är väl trevligt att testa på någonting nytt om ni inte testat de här produkterna från ACO tidigare? :)

Det jag vill att ni gör är att beskriva er dagliga hudvårdsrutin och vilken produkt som är din favorit. Är det något ni saknar, eller har du redan hittat den där ultimata cremén som gör underverk för din hud? Skriv ditt tävlingsbidrag som en kommentar till det här inlägget. Kommentarer som inte har med tävlingen att göra kommer att tas bort. Glöm inte att skriva med er emailadress så att jag kan maila er om ni vinner!

Tävlingen avslutas på onsdag, den 21/12 23:59 och är enbart öppen för svenska läsare. Om mitt mail inte besvaras inom två dagar går vinsten till över till någon annan. Mitt beslut kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Lycka till!

 

Tävlingen avslutad,

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.