Jahopp, jag kan ju lika gärnavisa upp lite julklappar medan jag sitter och pluggar. Först ut är en klapp från mamma och pappa – nio lack ur China Glaze Let it snow wintercollection. Mamma och pappa vet vad jag önskar mig, helt enkelt <3

 
Snow Globe, Icicle, Tinsel Town

Blue years Eve, glitterling garland, champagne bubbles

Twinkle lights, Ring in the red, Poinsettia
Här är lite närmre flaskbilder:

Snow Globe


Icicle

Tinsel town

Blue years eve

Glittering garland

champagne bubbles

twinkle lights

ring in the red

Poinsettia

Mina favoriter såhär på rak arm är Ring in the red, Glittering garland och Tinsel town. Men de andra är grymt fina :) Jag ska se om jag hinner lägga upp swatches på dem sinom tid. Så tack mamma och pappa, nu känns inte mitt köpstopp så himla farligt längre ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.